Vi kan ikke leve uden mad

Af | 19. april 2016

Der er vidst mange af os, der har prøvet, at madkontoen er lidt flad sidste på måneden, og der skal organiseres lidt for at få de sidste dage til at løbe rundt. Det kan f.eks. være, at man har haft nogle uforudsete udgifter, der har været med til at tappe fra madkontoen.

Vi kan jo ikke leve uden mad

Ikke lige frem en breaking news, men trods det er det den klareste sandhed. Vi kan ikke leve uden mad, og det er en af de ting, som vi ikke bare kan spare væk, når økonomien ser trængt ud. Vi er med andre ord nødt til at skaffe nogle penge, hvis der sidste på måneden ikke er penge til mad, og køleskabet er helt tomt.

Hvad gør man så?

Hvis man er endt ud i en situation, hvor man ikke har penge til mad, kan det synes svært at komme gennem måneden. Der findes dog en løsning, som man kan bruge, og løsningen skal findes hos lånebureauet Lånpengesmart.dk, som tilbyder små kortfristede lån, der er hurtige og optage og relativt billige at betale tilbage. Det er sågar sådan, at er du ny kunde hos Lånpengesmart.dk, får du det første lån helt gratis.

Man skal selvfølgelig ikke låne, hvis man allerede der ved, at man ikke har pengene i næste måned, men er det er speciel situation, der har gjort, at man ingen penge har, kan det være den helt rigtig løsning.

Kreditkort

Lån så lidt som muligt

Det er formentlig lidt selvsagt, at jo mindre man låner, jo mindre bliver låneomkostningen. Derfor skal man forsøge at finde det minimumsbeløb, som man ville kunne leve for og så kun låne dette. Så må man overkomme, at maden ikke bliver så luksusriøs, som den måske plejer. Er man kommet ud i en situation, hvor der er sket noget uforudsete ting, er man nødt til at bringe nogle ofte, og her kunne det godt være på maden, hvor man sagtens kan overleve for lidt færre indkøbspenge.

Er madkontoen tom hver måned?

Hvis man oplever at madkontoen er tom hver måned, skal man kraftigt overveje at få styr på sin økonomi. Dette kan nemlig være et kraftigt tegn på, at man har et overforbrug. Det første skridt i denne proces kan være meget simpelt at sætte sig ned og gennemgå sidste måneds posteringer og se, hvor pengene forsvinder hen. Så vil man få præsentere massere af muligheder for at spare nogle penge, og dermed få stoppet for sit overforbrug.

Læs mere om lån og budgetter her: