Skal din næste bil være på gule plader?

Af | 22. december 2017

bil-paa-gule-plader

Skal din næste bil være på gule plader?

Kan du undvære bagsæderne i din bil? Så bør du overveje at lease din bil på gule plader, da der her kan være mange fordele for dig som leasingtager.

Fordelen ved at flexlease en bil på gule plader, er den lave registreringsafgift du får. Det er samme principregler der gælder, når vi snakker flexleasing på gule plader, som almindelig flexleasing. Du har en førstegangsydelse, en månedlig ydelse samt en restværdi.

Er gule plader noget for dig?

Måske du ikke er helt sikker omkring valget af leasing på gule plader. Du skal blot vide, at det både er firmaer og privatpersoner, der kan vælge at flexlease deres bil på gule plader. Som beskrevet ovenfor, medfølger der ved gule plader en lav afgift. Grundet den lave afgift, gives der en lavere månedlig ydelse på bilen, samt et lavere beskatningsgrundlag.

Et leasingeksempel på en tilfældig bil kunne lyde således:
Erhvervsleasing (12 mdr.) med mulighed for fornyelse, restværdi kr. 205.000,- ekskl. moms og dk afgift

Hvide plader:

  • Førstegangsydelse (ekskl. Moms) = kr. 89.000,-
  • Månedlig ydelse (ekskl. moms) = kr. 6.496,-

Gule plader:

  • Førstegangsydelse (ekskl. moms) = kr. 89.000,-
  • Månedlig ydelse (ekskl. moms) = kr. 4.195,-

Kan let tilbageføres til hvide plader

Kommer du senere hen til at stå i en situation, hvor du har brug for, at bilen er på hvide plader, kan pladerne nemt føres fra gule til hvide plader.

Hos Nellemann Leasing bruges der en mild og simpel ombygning fra gule til hvide plader, så du helt smertefrit kan gå fra gule plader til personbil. Det anbefales dog, at det sker efter 2-3 år med gule plader, da bilen derved er kraftigt nedskrevet og afgiften er faldet markant

Få opbevaret bagsæderne til senere brug

Mange leasingselskaber tilbyder at opbevare bagsæderne for dig, så du på senere tidspunkt, hvis nødvendigt, kan få bagsæderne i bilen igen.

Når du vælger at flexlease, hentes bilerne typisk hjem fra Tyskland, uanset hvilken leasingform du benytter dig af. Det vil sige, at bilen kommer med monterede bagsæder og først vil blive ombygget når bilen er i Danmark.

Hvis du har en drøm om at lease en nyere model, så kan leasing på gule plader åbne op for den drøm.

Modeller som fx:

Mercedes ML63 AMG

mercedes-ml63-amg

Jaguar F-Pace S/C R-Sport

jaguar-f-pace

Læs meget mere om leasing på gule plader eller vælg drømmemærket og få et uforpligtende tilbud på gule plader.