Læs op på dit indgreb

Af | 27. november 2013

Hvis du overvejer at få plastikkirurgi, så sørg for først at undersøge selve indgrebet og hvor du kan få det udført. Det er nemlig ikke alle steder, det er lige godt at få plastikkirurgi udført. Med Klinikmatch kan du nemt og hurtigt læse mere om forskellige indgreb, og så kan du indhente tilbud fra forskellige klinikker og/eller privathospitaler.

Klinikmatch har sider om rigtig mange forskellige indgreb, og hvis du skal have noget udført, kan jeg varmt anbefale, at du læser deres beskrivelse om indgrebet.

Fedtsugning

En af de mest populære plastikkirurgiske indgreb er fedtsugninger:

“Ved en fedtsugning kan man fjerne fedtdepoter på kroppen, som kan være svære at komme af med ved hjælp af træning og sund kost alene. Fedtsugning egner sig især til at fjerne hormonelt og genetisk betinget fedt. Også ved en større vægtøgning og efterfølgende vægttab, fx ved en graviditet, kan der ophobe sig fedt på bestemte steder på kroppen.” – Klinikmatch

Du kan blandt andet læse om fedtsugninger generelt, og mere specifikt om fedtsugninger af maven og lårene, eller i København, Aarhus, Aalborg eller Odense.

Brystforstørrelser

“En brystforstørrelse er en rigtig god idé, hvis du af den ene eller anden grund er ked af dine bryster. En brystforstørrelse kan rette op på dine bryster, hvis du føler at de er for små eller uensartede i størrelse, og samtidig kan en brystforstørrelse forme brysterne. […] Der findes flere metoder til brystforstørrelser: Du kan vælge at få en brystforstørrelse ved hjælp af enten saltvand eller silikoneimplantater eller du kan vælge at få sprøjtet fedt ind i brysterne, som hentes fra andre områder af din krop.” – Klinikmatch

Et andet populært indgreb er brystforstørrelser, som der også findes mange forskellige udgaver af. Du kan også læse mere om de enkelte former for implantater og hvordan du eventuelt kan få implantaterne indsat.

Øjenlaserkirurgi

En mere og mere populær form for plastikkirurgi er de såkaldte øjenlaseroperationer og øjenlaserbehandlinger.

“Øjenlaseroperationer er et simpelt indgreb, der de fleste steder kun varer 5-90 sekunder, mens selve øjenlaseroperationskonsultationen ofte tager så lidt som 5-10 minutter i alt. Ved hjælp af smertestillende øjendråber, gøres øjenlaseroperationen så smertefri som mulig, og de færreste mærker andet end et let tryk under selve øjenlaseroperationen. […] Efter visse typer af øjenlaseroperationer, kan man se fint bare få timer efter, mens de fleste metoder kræver nogle ugers helen af øjnene.” – Klinikmatch

… Og disse udpluk er kun en brøkdel af, hvad der står på hjemmesiden, om mange flere forskellige indgreb end de her. Jeg har bare valgt at bruge de bidder, der bedst koger informationen ned til noget simpelt. Og husk, at hvis du kontakter hjemmesiden, kan du modtage personlige tilbud på netop det indgreb, som du gerne vil have foretaget.